Jouw leven op de foto

Een gezellig mens met oog voor de natuur

Ik ben Willemijn en ik woon in de mooie provincie Drenthe. Je ziet dan ook voornamelijk natuur en veel bos als achtergronden in mijn fotografie. Ik ben gek op het bos en als ik ga hardlopen dan is dat dan meestal ook in het bos. Heerlijk tussen de fluitende vogels en de rust om je heen!

Fotograaf

Ik ben fotograaf en ik richt me vooral op familie fotografie, portret fotografie en trouwfotografie.  

Ook pak ik afscheidsfotografie op via mijn andere site van Laatste Foto.

Onderwijs

Naast de fotografie heb ik ook een bedrijf als onderwijsadviseur. Ik kom van oorsprong ook uit het basisonderwijs. Van leerkracht, naar ICT-er, naar intern begeleider. Ik word vooral ingezet voor interim werk, dus ik werk steeds tijdelijk op een school met een specifieke opdracht.

Mijn motto

Je ziet, twee heel verschillende banen, maar dat maakt het ook juist zo leuk! Want dat is ook het motto van mijn man en mij: doe de dingen die je leuk vindt, je weet nooit hoe lang je dit kunt doen. 

Helaas hebben we al vaak mensen te jong verloren door ziekte of door onverwachts overlijden. We gaan er dan ook niet vanuit dat we gegarandeerd 80 jaar zullen worden, maar dat het leven morgen ook gewoon klaar kan zijn. En als dat het geval is, moet je uit het leven gehaald hebben wat jij er graag uit wilt halen, nietwaar?

Als we iemand vertellen wat we allemaal doen (wat je kunt bekijken op de site van Sterke Groep), zien we regelmatig de blik van ongeloof in de ogen van de ander. Maar als de mensen ons motto weten, geven ze ons groot gelijk!

Willemijn Sterke - Familiefotograaf Drenthe

Mijn motto

Doe de dingen die je blij maken. Wacht niet tot 'later', maar doe dat wat je drijft, wat je graag wilt doen, nu. Je weet nooit of 'later' ooit zal komen. Het leven is kort: geniet!

Mijn visie

Ik wil mensen helpen om daar waar ze blij van worden (gezin, elkaar, dieren, hobby's, enz.) als mooie herinnering voor ze vast te leggen. Zo leg je je leven vast in beeld.

Gek op dieren

Honden, katten, kippen lopen in en rond het huis. Als ik meer thuis zou zijn, zouden er vast nog meer dieren bij komen! Ik ben gek op de onvoorwaardelijke liefde die dieren je geven.

Natuur en duurzaamheid

De natuur en het behoud daarvan, draag ik dichtbij mijn hart. Ik doe mijn best om duurzame keuzes te maken om de wereld zo min mogelijk te belasten. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig om van onze achtertuin een mooi voedselbos te maken. Het werkt: het aantal vogels en insecten is al flink toegenomen de afgelopen jaren!

Sporter

Hardlopen, zwemmen, fitness. Wie had gedacht wat ik mezelf ooit als sporter zou omschrijven? Ik niet! Sinds we in Drenthe wonen ben ik een stuk meer gaan bewegen en gezonder gaan leven. Je hebt maar 1 lijf, wees er zuinig op.

Sterke Groep

Wil je weten wat ik (en mijn man en onze nicht) nog meer doe? Kijk dan eens op de site van Sterke Groep.

"Samen creëren we blijvende herinneringen."

Regelmatig leuke aanbiedingen, speciaal voor mijn mailinglezers

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste het laatste nieuws!

× Chat met me via Whatsapp. Available from 09:00 to 20:00