Jouw leven op de foto

Ze worden zo snel groot...

Ze worden zo snel groot...

Met je gezin op de foto

Familiefotografie Nederland

Ik ben dé familie fotograaf in Drenthe die jouw gezin op de foto zet!

Wat gaat de tijd toch ongelofelijk snel. Herken je dat? De kinderen zijn opeens groter, ze zijn meer zelfstandig en gaan op zoek naar hun eigen weg, eigen vrienden en eigen interesses. Je wilt zo graag dit moment nog even wat langer vasthouden. Nog even met je gezin (of je hele familie) samen zijn zoals het nu is. 

Met je gezin op de foto

Een familie shoot kan je dit bieden. Leg dit moment voor altijd vast. Door een shoot te boeken, geef je je gezin een moment met elkaar. En geniet later van de mooie foto’s die je van me krijgt.

Of vraag de hele familie erbij

Dat moment kan natuurlijk ook voor een grotere familie zijn waar opa en oma, ooms en tantes ook aanschuiven. We gaan samen de natuur in, op zoek naar een mooie plek om foto’s te maken.

In de buurt van Emmen heb ik meerdere favoriete plekken om als fotograaf aan het werk te zijn. Maar wil je verder van Emmen weg? Dat kan natuurlijk ook!

Werken met kinderen

Omdat ik uit het onderwijs kom, heb ik veel ervaring met het werken met kinderen. Ik zorg dat ze betrokken zijn en ontspannen op de foto komen. We spelen spelletjes om ze zichzelf te laten zijn, zodat dat terugkomt op de foto. En ik neem altijd mijn medewerkers Bert en Karel mee, die als knuffel kunnen zorgen voor een veilig gevoel bij je kinderen.

Een liefdevolle herinnering voor jouw gezin

Gun jezelf en jouw gezin een moment met elkaar. Een moment wat voor altijd wordt vastgelegd en zo een liefdevolle herinnering zal zijn van de tijd dat de kinderen klein waren, of dat het eerste kleinkind binnen de familie kwam. Een kado voor je hele gezin dus, wie wil dat nou niet?

Of je familie nou groot is of juist klein, dat maakt helemaal niks uit. Voor alle groottes zijn er mogelijkheden. Maatwerk is mogelijk. 

Ontdek nu de magie van herinneringen op beeld. En geniet van een heerlijk ontspannen fotoshoot in de mooie omgeving van Drenthe met jouw gezin!

Dit zeggen mijn klanten

Marijke
Lees verder
Een prachtige familie foto shoot gehad. Waarbij de fotograaf de leiding neemt, vertelt hoe je kunt staan en dit op een leuke speelse manier. Neemt de tijd voor de fotoshoot, prettig in de omgang. Ik kan alleen maar zeggen, ga je voor Sterke Fotograaf dan krijg je geen spijt.
Jeannette
Lees verder
Zij was super rustig en duidelijk met de grote groep van 45 man. Dus foto's snel en correct gemaakt. Zou haar zo weer boeken voor een fotoshoot
Bettie
Lees verder
Half augustus een prachtige shoot met Willemijn gehad. 50 jaar getrouwd moest gevierd worden met een mooie reportage. Alle wensen en mogelijkheden waren bespreekbaar. Er werd goed meegedacht in alles en het resultaat is prachtig. Wij zijn enorm tevreden met het resultaat en heel erg blij dat we jou gevonden hebben Willemijn.
Vorige
Volgende

Prijzen

Kies uit 3 pakketten of laat een offerte op maat maken

De duur van de shoot en het aantal mensen wat op de foto gaat, bepaalt welk pakket je kiest.

Is jouw familiesamenstelling anders dan hieronder aangegeven of willen jullie een langere shoot boeken? Stuur me dan een berichtje en ik maak een offerte op maat voor jullie.

Familieshoot

30 minuten
195
 • 1 gezin van 2-6 personen
 • We spreken een datum, tijd en locatie af
 • Je kiest 20 foto's uit de galerij (je hebt keuze uit meer dan 20 foto's)
 • Foto’s worden digitaal en in groot formaat geleverd
 • Een leuk harmonicaboekje met 10-15 foto's van de shoot

Familieshoot

1 uur
255
 • 1 of 2 gezinnen (max 8 personen)
 • We spreken een datum, tijd en locatie af
 • Je kiest 25 foto's uit de galerij (je hebt keuze uit meer dan 25 foto's)
 • Foto’s worden digitaal en in groot formaat geleverd
 • Een leuk harmonicaboekje met 10-15 foto's van de shoot

Familieshoot (meer dan 8 personen)

1,5 uur
320
 • Opa en oma met kinderen en kleinkinderen (eer dan 8 personen)
 • We spreken een datum, tijd en locatie af
 • Je kiest 35 foto's uit de galerij (je hebt keuze uit meer dan 35 foto's)
 • Foto’s worden digitaal en in groot formaat geleverd
 • Een leuk harmonicaboekje met 10-15 foto's van de shoot
Meest geboekt
 • Bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reiskosten van €0,35 per gereden kilometer.
 • Meer foto’s dan de aangegeven foto’s kiezen? Dat kan voor een meerprijs van €10,00 per extra foto. Kies je alle foto’s die in de galerij staan, dan maak ik een mooie pakketprijs voor je.
 • Wil je met meer mensen op de foto dan aangegeven in bovenstaande pakketten? Dat kan. Bij meer dan 10 personen raad ik dan wel aan om voor een shoot van anderhalf uur te gaan. Per persoon komt er €10,00 bovenop de prijs.
Vorige slide
Volgende slide

Veel gestelde vragen

In Nederland zijn we erg afhankelijk van het weer. Regen komt natuurlijk voor en als het echt hard regent, gaat de familieshoot niet door. We kunnen dan een nieuwe datum afspreken die ons beiden goed uitkomt. Zijn jullie alleen op dat moment in Drenthe (bijvoorbeeld vanwege een familieweekeinde op een vakantiepark), dan kijken we naar wat mogelijk is. Misschien wordt het later die dag nog droog en kunnen we de shoot alsnog doen. Lukt het écht niet, dan annuleren we de familieshoot.

Natuurlijk kan dat! Ik heb regelmatig familieshoots met 20 personen of soms zelfs meer. Dan raad ik aan de familieshoot van anderhalf uur te boeken, zodat we ruim de tijd hebben om de hele familie en alle gezinnen apart mooi op de foto te zetten. De familiefoto’s duren nou eenmaal vaak wat langer als je met meer mensen bent, Het neerzetten van de groep, zorgen dat iedereen kijkt en dat alle kinderen ook betrokken zijn, is soms een kunst apart!

Ik ben gek op dieren, dus neem ze gezellig mee naar de familieshoot. Huisdieren zijn voor mij ook gewoon onderdeel van de familie, dus die horen er ook bij. Meld wel even van tevoren als er huisdieren meegaan. Gaat een hond mee bijvoorbeeld, dan zoek ik een locatie waar het wat rustiger is, of waar honden mogen komen. Niet elke locatie in de natuur staat huisdieren toe namelijk.

Ik heb een aantal favoriete locaties in Drenthe waar ik graag en vaker familieshoots doe. Ik kom met een voorstel voor een plek en heb je zelf een leuk idee, noem die dan vooral ook. In overleg komen we op een locatie uit waar we elkaar treffen voor de familieshoot.

Ik fotografeer families vaak in de natuur. Maar wil jij in een stad afspreken (het centrum van Assen is ook erg mooi voor familieshoots), dan kan dat natuurlijk ook.

Bij bijna elke familieshoot wordt deze opmerking wel een keer gemaakt. En ja, kleine dingen zoals een vuilnisbak die net in beeld staat, haal ik makkelijk weg. Maar verzoeken om gezichten te wisselen of iemand in de foto toe te voegen die er niet bij kon zijn, dat kost wel meer tijd. Vandaar dat als je dat vraagt ik een vergoeding vraag voor de extra tijd die ik moet besteden aan het in orde maken van jouw foto’s. Ik probeer alles al tijdens de familieshoot zo goed mogelijk in orde te maken (een tas uit beeld halen, de vuilnisbak net buiten beeld laten e.d.), zodat ik qua bewerking niet alles hoef te ‘photoshoppen’.

Don't miss out on...

 • Een moment speciaal voor jullie gezin.

 • Een aantal mooie foto’s ter herinnering aan hoe jullie gezin er uit ziet.
 • Een fotoshoot met een fotograaf die vanuit het onderwijs veel ervaring heeft met kinderen.
 • De mogelijkheid om een mooie foto uitvergroot aan de muur te hangen of aan opa en oma kado te doen!
Regelmatig leuke aanbiedingen, speciaal voor mijn mailinglezers

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste het laatste nieuws!

× Chat met me via Whatsapp. Available from 09:00 to 20:00