Jouw leven op de foto

Het perfecte plaatje voor jullie perfecte dag: Boek nu een professionele trouwfotograaf!

Het perfecte plaatje voor jullie perfecte dag: Boek nu een professionele trouwfotograaf!

Portfolio trouwfotografie

Plan jullie kennis
makings
gesprek

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en zoeken een trouwfotograaf!

En natuurlijk willen jullie dat jullie dag op zijn mooist wordt vastgelegd op geweldige foto’s. De bruidstaart is op gegeven moment op, maar foto’s blijven altijd bij jullie als herinnering aan deze dag.

Als trouwfotograaf, woonachtig in de buurt van Emmen, maak ik mooie foto’s van jullie trouwdag en van de liefde die jullie voor elkaar hebben.

Kennismaken met mij? Dat kan natuurlijk altijd, gratis en voor niks!

Kijk in mijn agenda op welke dagen en tijden ik kan en kies de dag en tijd uit die jullie goed past! Vanuit Drenthe rijd ik graag naar jullie toe.

Laten we een voorbeeldshoot doen!
Jullie willen een trouwfotograaf die bij jullie past. Dan kunnen jullie nóg beter bepalen door een korte shoot van een half uur bij jullie kennismakingsgesprek te boeken. Zo kunnen jullie goed kennismaken met mij en mijn aanpak.
Klik Hier
€50

De klik

Bepaal of ik en mijn stijl pas bij jullie ideeën.

Voelen jullie een klik en ik ook? Top! Voelen we geen klik, dan is het aan te raden om verder te zoeken naar jullie fotograaf. Bedenk dat een trouwfotograaf de hele dag bij jullie in de buurt zal zijn, dus het moet echt iemand zijn die bij jullie past.

Vraag vervolgens om een op maat gemaakte offerte, zodat duidelijk is wat het gaat kosten om jullie mooie momenten van jullie trouwen op de foto te laten zetten.

Prijzen

Investeer in de herinneringen aan jullie mooiste dag

Ik vind het fijn om duidelijk te zijn naar bruidsparen wat een dag fotografie gaat kosten. Vandaar dat ik een aantal duidelijke pakketten op mijn site zet, zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan als er over kosten gesproken gaat worden.

Maatwerk is natuurlijk ook altijd mogelijk. Ik maak graag een offerte op maat voor jullie als blijkt dat onderstaande pakketten net niet passen bij wat jullie zoeken.

De prijzen van de pakketten zijn inclusief reiskosten binnen Nederland.

Kosten trouwfotograaf Drenthe
Trouwfotograaf bruiloft investering
Bruidsfotograaf Emmen, prijslijst
Bruiloft foto's trouwfoto prijzen

De pakketten passen jullie net niet?

Dit is óók mogelijk

Bewaar de prijzen op je computer

Jullie bekijken vast heel wat sites van trouwfotografen om te kijken wie het beste bij jullie kan passen. Daarom heb ik een folder gemaakt voor jullie met alle actuele prijzen. Sla die folder op op de computer, dan vinden jullie mijn prijzen lekker makkelijk terug.

Vraag hier jullie checklist aan!

Willen jullie zeker weten dat jullie niks vergeten bij de voorbereidingen op de grote dag? Download dan hier mijn gratis checklist die jullie helpt om alle puntjes op tijd op de i te zetten!
gratis

Meer informatie in deze brochure

Willen jullie meer prijzen weten voor bijvoorbeeld 8 of 12 uur fotografie? Vraag dan hier mijn trouwbrochure aan met nog veel meer informatie!
gratis

Onderteken de offerte

Onderteken de offerte en jullie bruidsfotograaf is officieel geboekt!

De prijs klopt, mijn stijl past bij wat jullie zoeken én we hebben een klik met elkaar! Dan hebben we alle benodigde onderdelen om van jullie dag de mooiste dag ooit te maken.

Ik zorg ervoor dat jullie je op je trouwdag niet druk hoeven te maken of er wel genoeg foto’s gemaakt worden, of alle bijzondere momenten wel vastgelegd worden. Relax: ik zorg ervoor.

Ik ben op de belangrijke momenten zo onopvallend mogelijk aan het werk en af en toe tussendoor poseer ik jullie voor een aantal detailfoto’s en te gekke foto’s die jullie liefde eraf laat spatten. Doordat ik vooraf alles goed met jullie doorspreek en natuurlijk altijd beschikbaar ben als jullie vragen hebben, weet ik wat ik die dag moet doen, wanneer ik dat moet doen en hoe ik dat moet doen. Ik ben een professioneel bruidsfotograaf die graag met een vleugje humor fotografeert, rust uitstraalt en in control is.

Ik woon in Drenthe, maar werk in heel Nederland. Dus waar in Nederland jullie ook gaan trouwen: boek me!

Veel gestelde vragen

Wat zijn de prijzen van een trouwfotograaf?

De prijzen per trouwfotograaf kunnen best wat verschillen. Dit heeft te maken met de ervaring die de fotograaf heeft in het fotograferen van bruiloften. Maar ook hoeveel uren de fotograaf per week besteed aan fotografie. En natuurlijk: welk materiaal de fotograaf gebruikt, aangezien goede camera’s en lenzen nu eenmaal flink wat kosten met zich meebrengen.

Mijn prijzen zijn gebaseerd op het materiaal waarmee ik werk, het aantal uren per jaar die ik moet draaien om mijn salaris bij elkaar te krijgen, de kosten van bijvoorbeeld fotoalbums die erbij komen en welke programma’s en materialen ik moet betalen om jullie foto’s zo te krijgen dat jullie de mooiste trouwfoto’s kunnen ontvangen.

Je kunt geheel vrijblijvend navragen of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdag. Stuur me een berichtje via onderstaande knop en je weet binnen een dag of ik nog kan op jullie bruiloft.

Jazeker! Ik heb altijd eerst een kennismakingsgesprek bij jullie thuis (of online). Het is namelijk ontzettende belangrijk dat ik als persoon bij jullie pas. Ik ben van mezelf rustig en ben zo onopvallend mogelijk aan het werk. Dat moet bij je passen. Net als sommige bruidsparen heel blij worden van een druk, enthousiast iemand, moet jij blij worden van wie ik ben en wat ik doe. Ik ben als trouwfotograaf tenslotte een hele dag dicht bij jullie in de buurt. Dan moet er geen irritatie ontstaan. 

Een kennismakingsgesprek kun je via onderstaande knop inplannen.

Jullie krijgen alle foto’s die jullie kiezen digitaal toegestuurd. Oftewel: jullie kunnen de foto’s downloaden op jullie computer. Jullie kunnen daarna zelf bepalen welke foto’s jullie willen afdrukken om bijvoorbeeld boven de bank te hangen. Dat afdrukken kun je via mij laten doen via de drukker waar ik ook de fotoalbums laat drukken, maar als je zelf aan de slag wilt via een online drukker, zoals Albelli e.d., dan kan dat natuurlijk ook.

Het aantal foto’s wat jullie ontvangen hangt af van het aantal uur dat ik op jullie trouwdag aanwezig ben. Als regel houd ik aan dat ik 50 foto’s per uur dat ike er ben kan leveren: en die zitten dan ook bij de prijs inbegrepen. Willen jullie meer foto’s? Dat kan. In de online galerij staan altijd meer foto’s dan het aantal afgesproken foto’s zodat jullie zelf kunnen kiezen welke foto’s jullie willen hebben,

Ik lever jullie foto’s uiterlijk 4 weken na jullie bruiloft. Vaak is dat eerder en meestal is dat al binnen een week. Het ligt er aan hoe vol mijn agenda is met andere shoots en dus hoeveel tijd ik heb om jullie foto’s te kunnen bewerken. Ik houd ervan om foto’s snel te leveren, omdat ik heel goed begrijp dat jullie graag snel willen terugkijken op jullie mooie dag.

Jullie willen nu al direct bij me boeken?

Jullie zijn er al uit en willen jullie je trouwdag al vastzetten bij mij? Dat kan!

Jullie willen nu al direct bij me boeken?

Jullie zijn er al uit en willen jullie je trouwdag al vastzetten bij mij? Dat kan!

Don't miss out on...

  • De kans om de mooiste foto’s te krijgen van jullie unieke, eenmalige en mooiste dag.

  • De kans op een bruidsfotograaf die doet wat ze zegt en zegt wat ze doet.

  • De kans om herinneringen voor altijd terug te kunnen vinden in jullie op maat gemaakte trouwalbum.

  • De kans om zonder stress en zorgen jullie trouwdag te beleven en volop te genieten van elkaar en jullie vrienden en familie!

"Samen creëren we blijvende herinneringen."

Kosten trouwfotograaf Drenthe
Kosten trouwfotograaf Drenthe
Kosten trouwfotograaf Drenthe
Kosten trouwfotograaf Drenthe
Regelmatig leuke aanbiedingen, speciaal voor mijn mailinglezers

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Ontvang altijd als eerste het laatste nieuws!

× Chat met me via Whatsapp. Available from 09:00 to 20:00