Tarieven van Sterke Fotograaf

Hieronder vind je per categorie de tarieven van Sterke Fotograaf. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW, exclusief reiskosten:

  • Locaties in de provincie Drenthe: er worden geen reiskosten gerekend.
  • Locaties buiten de provincie Drenthe: er worden reiskosten gerekend vanaf de grens van Drenthe naar de betreffende locatie: 30 cent per gereden kilometer.

Familiefotografie

Wil je een gezellige fotoshoot met jouw gezin, je vrienden, jouw geliefde, je kinderen of misschien wel met de leden van jouw vereniging? Ik maak graag foto’s op mooie locaties bij jou in de buurt.

Ik heb veel ervaring met kinderen (mijn onderwijsachtergrond komt goed van pas) en weet iedereen te motiveren om zo de mooiste foto’s voor je te maken.

Zakelijke portretten

 

Wil je foto’s van je werknemers, bijvoorbeeld om op de website te plaatsen? Of misschien wil je een groepsfoto van alle mensen die op dat moment binnen het bedrijf werken. Dat kan! Ik kom graag binnen jouw bedrijf de collega’s mooi op de foto zetten.

Dierfotografie

Dieren brengen je liefde, warmte, genegenheid en zijn soms moeilijk leuk op de foto te krijgen. Ik kom bij je langs en neem de tijd om jouw hond, kat, papegaai, hangbuikzwijn, paard, geit, koe, slang, cavia, hamster, vis (en ga zo nog maar even door) op de foto te zetten.

Fantasy fotografie

 

Zoek je een origineel cadeau voor iemand of wil je zelf graag model staan voor een mooie en ‘one of a kind’ fantasy foto? Dan is een fantasyfoto wat voor jou.

error: Content is protected !!