Aanbieding

Maak je kerstkaartfoto voor maar 80 euro! Ook een leuk idee voor bedrijven.

Laat een foto maken voor je kerstkaart!

Het lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer december: de feestmaand! En wat is er nou leuker dan een mooie, lieve, grappige, stoere, bijzondere, spannende, leuke, onvergetelijke foto van jouw en je gezin voor de kerstkaart van dit jaar? Dus: tuig je kerstboom alvast op, trek je kerstmannenpak of je sjieke outfit uit de kast, hang de kerstkrans aan de deur en maak je kerstdiner alvast! Maak je op voor je nieuwe kerstkaart!

Die mogelijkheid heb je nu met deze mooie aanbieding. Boek een shoot tussen 1 september en 30 november 2018. Je geeft vooraf zelf aan wat voor stijl foto je graag wilt (statig, grappig, actie, romantisch) en we maken er samen een geweldige shoot van. De uiteindelijke foto krijg je via de mail toegestuurd en je kunt dan zelf de kaarten bestellen via jouw favoriete kaartenwebsite!

Kosten: €80,00

Voor deze prijs kom ik een half uur langs (thuis, op je werk of op een door jullie aangegeven locatie) om een aantal foto's te maken. Vooraf hebben we via de mail of telefoon overleg over wat voor soort foto het moet gaan worden. Ik bewerk een foto en mail die aan jullie zodat jullie zelf de kerstkaarten kunnen laten drukken.

Let op: woon je verder dan 50 kilometer buiten Eeserveen (ligt in de buurt van Emmen), dan komen er reiskosten bovenop het bedrag (€0,25 per gereden kilometer).

Boek je shoot.

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
- Beschikbaar
 
- Bezet
 
- In behandeling
captcha

Boek hier